Izjašnjavanje o zadovoljstvu novim sustavom plaća

kliknite ovdje!

Ipak spriječeno destruktivno djelovanje Liječničkog sindikata

Uspjehom referenduma u zdravstvu o prihvaćanju novog kolektivnog ugovora (o čemu pišu Jutarnji list, Vjesnik i Večernji list) unatoč pozivima liječničkog sindikata na bojkot, te izjašnjavanjem GSV-a protiv izdvojenog “referenduma” liječnika zasad je spriječen pokušaj realiziranja strukovnog kolektivnog ugovora. O uspjehu referenduma o zdravstvu i prihvaćanju novog Kolektivnog ugovora pročitajte u člancima iz Jutarnjeg lista, […]

Uspjehom referenduma u zdravstvu o prihvaćanju novog kolektivnog ugovora (o čemu pišu Jutarnji list, Vjesnik i Večernji list) unatoč pozivima liječničkog sindikata na bojkot, te izjašnjavanjem GSV-a protiv izdvojenog “referenduma” liječnika zasad je spriječen pokušaj realiziranja strukovnog kolektivnog ugovora.

O uspjehu referenduma o zdravstvu i prihvaćanju novog Kolektivnog ugovora pročitajte u člancima iz Jutarnjeg lista, Vjesnika i Večernjeg lista, o izjašnjavanju GSV-a pročitajte članak iz Vjesnika. PRETHODNE VIJESTI: – Iako je Vlada poništila strukovni ugovor za liječnike, njihov sindikat nastavlja svoje aktivnosti u tom smjeru, o čemu piše Novi list. Na to su reagirali drugi sindikati i središnjice (Jutarnji list, Večernji list te Vjesnik), osu?ujući pokušaje uvo?enja strukovnih kolektivnih ugovora u praksu kolektivnog pregovaranja. Pročitajte i zanimljiv članak o nepoštivanju pravne procedure pri sklapanju strukovnog ugovora za liječnike. (12. siječnja 2005.)


Ključne riječi:

povećanje plaća liječnicima

Prednosti članstva