Izjašnjavanje o zadovoljstvu novim sustavom plaća

kliknite ovdje!

Idemo u prosvjed

12. travnja u ZagrebuMatica hrvatskih sindikata sudjelovati će u prosvjedu svih sindikalnih središnjica 12. travnja na Trgu Bana Jelačića u Zagrebu. Letak sa pozivom na prosvjed poslan je svim povjerenicima, a možete ga preuzeti ovdje . Situacija u zemlji je takova da doista postoji ozbiljna potreba da se masovnim i impozantnim prosvjedom uzdrma i razdrma […]

12. travnja u ZagrebuMatica hrvatskih sindikata sudjelovati će u prosvjedu svih sindikalnih središnjica 12. travnja na Trgu Bana Jelačića u Zagrebu.

Letak sa pozivom na prosvjed poslan je svim povjerenicima, a možete ga preuzeti ovdje .

Situacija u zemlji je takova da doista postoji ozbiljna potreba da se masovnim i impozantnim prosvjedom uzdrma i razdrma jedno veoma loše stanje. Posljednji doga?aji u zemlji daju dodatne argumente potrebi za prosvjedom: država je na sudovima izgubila 2 milijarde kuna, što znači da su to izgubili naši gra?ani i porezni obveznici; sveučilište povećava školarine; odvjetnička komora agresivno reagira na pokušaj dovo?enja u red odvjetničkih tarifa. Smatramo da će o prosvjedu u mnogo čemu ovisiti budući utjecaj sindikata i stupanj socijalne pravde u zemlji.

Ovaj prosvjed veoma je važan za sve gra?ane ove zemlje i od zajedničkog interesa za sve nas.

Vidimo se na prosvjedu 12. travnja!


Ključne riječi:

prosvjedi

Prednosti članstva