Predstavljamo Vam novi dizajn internetskih stranica Sindikata

Moderan izgled u skladu s današnjim trendovima, više vidljivih informacija na naslovnici te osuvremenjena responzivnost za kvalitetan prikaz i punu funkcionalnost i na mobilnim ekranima glavne su odlike novog dizajna

28. veljače 2020.

Kako je tekuća 2020. godina ujedno i godina u kojoj Sindikat znanosti obilježava 30 godina neprekinutog djelovanja, odlučili smo da je sad pravo vrijeme za vizualni redizajn naših Internet stranica. Zadnji takav redizajn radili smo prije šest godina, uoči 24. obljetnice, a iako su funkcionalnost tog weba i opći vizualni dojam još uvijek sasvim prihvatljivi, ipak se u svakodnevnom korištenju počeo nazirati zub vremena.

Nove stranice koriste nešto veću širinu nego prethodne kako bi odlično izgledale na monitorima pune HD razlučivosti, a u isto vrijeme je znatno poboljšana i osuvremenjena njihova responzivnost kako bi i na manjim ekranima te na mobilnim uređajima zadržale svu svoju funkcionalnost. Sama naslovnica je redizajnirana kako bi već na prvi pogled pružala veću količinu informacija nego prije, a sada su na njoj promovirani i najnoviji članci s našeg znanstvenog portala Ideje.hr.

Dodatno, u dnu svake otvorene vijesti sada se prikazuju kontekstualne poveznice na prethodne vijesti iste ili slične tematike, što bi trebalo znatno olakšati dohvat željenih informacija.

Novina ima još, ali nećemo Vam odmah otkriti baš sve detalje kako biste i sami imali prilike istraživati i dati svoj sud o viđenom.

Prvih nekoliko dana stranice će biti u probnom radu, stoga molimo za razumijevanje ako negdje slučajno dođe do nepredviđenih poteškoća. Nastojat ćemo ih otkloniti u najkraćem mogućem roku.


Ključne riječi:

redizajn, web stranice

Prednosti članstva