Izjašnjavanje o zadovoljstvu novim sustavom plaća

kliknite ovdje!

Pratite Vaš sindikat i na društvenim mrežama

Poštovani,

Ovaj mail ste dobili jer ste prilikom učlanjenja u Nezavisni sindikat znanosti i visokog obrazovanja Vašu mail adresu upisali u našu bazu podataka.

Ovim putem željeli bismo Vas obavijestiti o novim mogućnostima za članove Sindikata. Prije svega, tu je novo dizajnirana web-stranica (www.nsz.hr) na kojoj možete dobiti obavijesti od Sindikata, saznati vijesti vezane uz sindikalne teme, pogledati pogodnosti za članove te postaviti pitanje našoj pravnoj službi. U želji da poboljšamo komunikaciju s članovima, komentiranje objavljenih članaka omogućeno je svim prijavljenim članovima, a sindikalnim povjerenicima je uz to omogućeno kreiranje posebnih stranica vidljivih isključivo članovima njihovih podružnica.

Osim poboljšane web-stranice, još jedna velika novost je otvaranje Sindikata društvenim mrežama – tako nas od sada možete pratiti na Facebook.com/NSZVO i Twitter.com/NSZVO. Nadamo se da će upotreba tih servisa dodatno olakšati komunikaciju članova s Tajništvom, približiti sindikalne teme javnosti i doprinijeti boljem razumijevanju sindikalnih problema. Pozivamo Vas da pritisnete gumb „Sviđa mi se“ na Facebooku ili „Follow“ na Twitteru te da i na ovaj način pratite rad svojeg sindikata. Također Vas pozivamo da slobodno komentirate, postavljate pitanja, dijelite vijesti vezane uz sindikate i ovim putem sudjelujete u sindikalnom životu.

Moramo se pohvaliti da smo postali prvi sindikat u Hrvatskoj prisutan na društvenim mrežama te da ovim putem slijedimo pozitivne svjetske trendove. Smatramo da će ovakvo korištenje komunikacijskih mogućnosti u skladu s vremenom biti od velike koristi sadašnjim i budućim članovima sindikata, kao i cijeloj znanstvenoj i akademskoj zajednici.

Srdačno,

Vilim Ribić,predsjednik Velikog vijeća

Prednosti članstva