Nezavisni sindikat znanosti i visokog obrazovanja

web by logIT

English

TAJNIŠTVO:
Ilica 51/ I. kat
10000 Zagreb
Tel: 01/ 48 47 337
Fax: 01/ 48 47 338

Gdje smo?

RAČUNOVODSTVO:
Trg Maršala Tita 4/II. kat
10000 Zagreb
Tel: 01/ 48 82 334
Fax: 01/ 48 55 726

Gdje smo?

E-MAIL:
uprava@nsz.hr

Mapa weba
Primajte novosti sa stranica!
Samo za povjerenike


Education International
Education International

Časopis Radno Pravo
Časopis "Radno Pravo"

Matica hrvatskih sindikata
Matica hrvatskih sindikata

Sindikat državnih i lokalnih službenika
SDLSN

Portal za argumentiranu raspravu
portal za argumentiranu raspravu

Pratite nas i na Facebooku

 


VIJESTI I OBAVIJESTI - AKTUALNOSTI IZ RADA NAŠEG SINDIKATA Povećaj tekstSmanji tekstPrimajte novosti sa stranica
 

5. sportske igre Sindikata znanosti

05. ožujka 2003.


SPORTSKE IGRE 2003.

5. SPORTSKE IGRE

ČLANOVA SINDIKATA ZNANOSTI


- SVIM POVJERENICIMA
- ZASTUPNICIMA NA UVID

Zagreb, 05.ožujka 2003.


Uvažene kolegice i kolege!

Obavještavamo vas da će se ovogodišnje sportske igre održati u Umagu od 11.06. do 15.06.2003.god. te vas molimo da o tome što prije obavijestite naše članove tako da im ostane dovoljno vremena za odluku o prisustvu, za prijavu, za prikupljanje novaca i tjelesne kondicije.

OPĆE INFORMACIJE: TKO MOŽE SUDJELOVATI?

U KOJIM SPORTOVIMA?

Na igrama mogu sudjelovati ISKLJUČIVO ČLANOVI SINDIKATA, kao natjecatelji ili kao navijači.
Tijekom igara u ponuđenim objektima i po ponuđenoj cijeni mogu boraviti i članovi obitelji članova Sindikata, ali se ne mogu natjecati. Uputno je prijaviti nam i članove obitelji zbog rezerviranih kapaciteta. U slučaju popunjenosti prednost će imati članovi Sindikata.
Sportska nadametanja provodit će se u ekipnim i pojedinačnim sportskim disciplinama. Za ove igre predlažemo iste sportske discipline kao i prošle godine, te kuglanje kao novu disciplinu. Do 20.03.2003.god. podružnice mogu predložiti i druge nove discipline. One discipline koje predloži više interesenata, a ovdje ih nema, nastojat ćemo uvrstiti u program (ovisno o mogućnostima mjesta održavanja).

EKIPNE SPORTSKE DISCIPLINE:
ŽENSKE ili MUŠKE
- mali nogomet - ekipa broji 5 igrača + vratar
- košarka ("hakl") - ekipa broji 3 igrača
MJEŠOVITE:
- odbojka na pijesku - ekipa broji 4 igrača (preporuka 2 igrača + 2 igračice)
- kuglanje
- boćanje
- potezanje konopa - ekipa broji 5 članova
- šah - ekipa broji 3 igrača
- bela

POJEDINAČNE SPORTSKE DISCIPLINE:
ŽENSKE ili MUŠKE
- tenis
- stolni tenis
- šah
- pikado
- cross
- badminton
- kuglanje

Vaša podružnica ne mora imati ekipe u svim sportovima, već samo u onima za koje postoji interes. Također, ako postoji veći interes, vaša podružnica može formirati po dvije ekipe u svakoj od ponuđenih disciplina.
Ako jedna podružnica nema dovoljno igrača za ekipu, može se udružiti s drugom podružnicom.

VAŽNO: Svaki član može u pravilu sudjelovati samo u jednoj sportskoj disciplini. Ako se ekipe odluče imati igrače koji sudjeluju u više disciplina, to rade na vlastitu odgovornost, što znači da može doći do situacije da igraju s manje igrača ili da izgube utakmicu bez borbe zbog nedovoljnog broja igrača. S obzirom na iskustva prijašnjih igara i pod realnom pretpostavkom da će na ovim igrama biti više ekipa i natjecatelja (što znači zgusnutiju satnicu), satnica se neće moći prilagođavati na licu mjesta, a da se time ne dovede u pitanje regularnost natjecanja.


TROŠKOVI SMJEŠTAJA I PRIJEVOZA

Cijena aranžmana (bez prijevoza) iznosi 775,00 KN.
Aranžman obuhvaća 3 puna pansiona i 1 polupansion s početkom u srijedu (11.06.) -večera i završetkom u nedjelju (15.06.) -doručak (obroci na principu švedskog stola), boravišnu pristojbu, PDV, korištenje sportskih terena, živu glazbu.

PRIJAVA SUDJELOVANJA
Svi članovi zainteresirani za sudjelovanje na ovogodišnjim sportskim igrama moraju svoj dolazak prijaviti do 05.05.2003.god. na način da o tome obavijeste podružnicu, a svaka podružnica će o prijavama obavijestiti Tajništvo.

NAČIN I ROK UPLATE

UPLATA SE VRŠI SAMO PREKO PODRUŽNICE, JEDNOKRATNO U CJELOKUPNOM IZNOSU NA ŽIRO RAČUN "ISTRATURIST UMAG" D.D. BROJ 2360000-1101213858 S POZIVOM NA BROJ 3458946. Na uplatnici treba naznačiti naziv podružnice i broj osoba za koje se vrši uplata. Do 20. 05. 2003.god. podružnice moraju kopiju uplatnice poslati gosp. Serđu Sirotiću na fax. br. 052/ 719 106 i Tajništvu Sindikata na fax.br. 01/ 4847 338.

Članovi na podružnici kao i prethodnih godina ne moraju čitav navedeni iznos platiti odjedanput, već imaju više mogućnosti:
1. Prva mogućnost je plaćanje u više obroka, termine odredite sami.
2. Druga mogućnost je da se novac sakuplja na žiro račun podružnice i uplati jednokratno, na žiro račun "Istraturist Umag" d.d.
3. Treća mogućnost je jednokratna uplata, bez sakupljanja.

VAŽNO: Bez obzira koju opciju izaberete, potrebno je da se uplate, radi jasne evidencije, vrše za sve ekipe i pojedinačne natjecatelje preko podružnice, tj. da nema pojedinačnih uplata.
JEDNA PODRUŽNICA = JEDNA UPLATA

ČLANOVI OBITELJI vrše pojedinačne uplate na žiro račun "Istraturist Umag d.d." pa uplatnicu donose sa sobom u Umag ili plaćaju neposredno u Umagu. Još jednom napominjemo kako je potrebno obavijestiti nas i o broju članova obitelji koji će doći s našim članovima.


ORGANIZACIJA NA NIVOU PODRUŽNICE
ŠTO VI TREBATE UČINITI?

1. Organizaciju na nivou podružnice treba voditi povjereništvo (povjerenik) podružnice. Ako unutar povjereništva ne postoji interes za sport, tada pokušajte među članovima pronaći jednu ili više osoba koje su voljne prihvatiti se tog posla (tzv. povjerenik za sport). Molimo vas da nas u tom slučaju izvjestite o imenu te osobe.
2. Obavijestite članove o organizaciji igara. Za propagandu igara i animaciju članova koristite usmene obavijesti i druge raspoložive načine obavještavanja. Plakate ćemo vam dostaviti krajem ožujka, kada ćemo definitivno odrediti sportske discipline.
3. Otiđite na razgovor kod dekana / ravnatelja radi pomoći ustanove u sniženju cijene i subvencioniranju troškova vaših ekipa i natjecatelja budući da vi na sportskim igrama predstavljate ustanovu (u tom ćemo pravcu i mi dati poticaj dopisom vašem dekanu / ravnatelju).
4. Ukoliko vam ustanova ne bi subvencionirala nikakve troškove, možete iz sredstava podružnice odvojiti dio za sniženje cijene i subvencioniranje troškova. Preporučujemo da to bude simboličan iznos zbog velike većine ostalih naših članova, koji nemaju interes za sportske igre.
5. Prikupite prijave od članova za ekipe i natjecatelje u pojedinačnim sportovima te ih pošaljite Tajništvu Sindikata najkasnije do 05.05. 2003.god.
6. Vodite brigu o plaćanju, rasporedu po sobama, eventualnom zajedničkom prijevozu i dr.


ROKOVI I NAČIN PRIJAVE

Krajnji rok za prijavu natjecatelja Tajništvu Sindikata je 05.05.2003.god, a poželjno je to obaviti i prije (ako je moguće) radi bolje organizacije.
Rok za prijavu na nivou podružnice odredite sami prema specifičnostima podružnice.

Prijava Tajništvu Sindikata treba sadržavati: naziv podružnice, imena i prezimena članova Sindikata koji će prisustvovati sportskim igrama, naziv sportskih disciplina u kojima će podružnica sudjelovati, imena i prezimena članova natjecateljskih ekipa i natjecatelja za pojedinačne sportove, broj članova obitelji koji dolaze u pratnji, pečat podružnice i potpis zadužene osobe (sindikalni povjerenik ili "povjerenik za sport"). Prijavu je najbolje dostaviti i poštom i faksom.


O ostalim pojedinostima vezanim uz 5. sportske igre Sindikata znanosti, obavijestit ćemo vas naknadno.

Srdačan pozdrav,

Tajnik Sindikata
Iva Bolanča, dipl.pr.

 


Arhiva novosti


Povratak na vrh stranice

 


 

Einstein - član Sindikata

Što imam od Sindikata

Što imam od Sindikata

 


01. siječnja 1970.

Opširnije...

 
Forum
Često postavljana pitanja
Prilozi članova
Temeljni kolektivni ugovor
Kolektivni ugovor za znanost i visoko obrazovanje
Zakon o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju
Ostali važniji propisi
Web dizajn i programiranje: logIT internet usluge