ERGO nagradna igra – izvučen dobitnik prvog kruga

U nagradnom izvlačenju održanom 5. veljače 2018. u prostorima ERGO osiguranja, Radnička cesta 80, Zagreb izvučen je dobitnik 1. kruga nagradne igre. Izvlačenje je nadgledala tročlana komisija u prisustvu predstavnika NSZVO.

Dobitnik tableta – prve sporedne nagrade je gospodin Aleksandar Sušić, član sindikata Nezavisnog sindikata znanosti i visokog obrazovanja.

U nastavku slijedi originalna obavijest.


Objavljeno 1. listopada 2017.:

Svaki član ili zaposlenik Nezavisnog sindikata znanosti i visokog obrazovanja koji ugovori jednu ili više polica osiguranja iz ERGO ponude neživotnih osiguranja za vrijeme trajanja nagradne igre u razdoblju od 1. 10. 2017. do 1. 10. 2018. do 24:00 sata stječe pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri.

Preduvjet za sudjelovanja u nagradnoj igri je da svaki član prije odlaska na prodajno mjesto ERGO osiguranja ovjerava kupon kod svog Sindikalnog povjerenika – popunjava osobne podatke, te prilikom ugovaranja police ubacivanjem kupona u kutiju za nagradnu igru može osvojiti jednu od vrijednih glavnih nagrada televizor, laptop, bicikl ili tablet – jednu od sporednih nagrada u tri prethodna izvlačenja!

U kutiju je moguće ubaciti neograničen broj ispravno popunjenih kupona, no jedan sudionik može osvojiti samo jednu nagradu za koju je prvo bio izvučen tijekom trajanja nagradne igre.

Pravilno popunjeni kuponi ubacuju se u kutiju za nagradnu igru u sjedištu ERGO osiguranja te ulaze u nagradno izvlačenje za sva 3. kola nagradne igre te zaključno s 4. finalnim kolom nagradne igre u kojem je glavna nagrada televizor.

Ugovaratelji osiguranja police mogu platiti administrativnom zabranom, gotovinom ili kreditnim karticama.

 

Nagradni fond:

Glavne nagrade:

  • 1x televizor, 1x laptop i 1x bicikl

Izvlačenje glavnih nagrada održat će se 8. 10. 2018. u 13:00 sati.

Sporedne nagrade:

  • 3x tablet

Izvlačenja sporednih nagrada (izvlače se tri dobitnika tableta) održavat će se prema terminima definiranim u Pravilima nagradne igre. Javno izvlačenje nagrada održavat će se u prostorijama sjedišta ERGO osiguranja d.d., na adresi u Zagrebu, Radnička cesta 80, u prisustvu tročlane komisije, a finalno izvlačenje u prisustvu javnog bilježnika i komisije.

Plakat za nagradnu igru


Ključne riječi:

ERGO | nagradna igra | povoljnosti za članoveBack to Top