Sindikati napali Vladu, Preporod napao sindikate

Vlada uskratila povišicu od 2% u kolovozu.

Tri sindikata obrazovanja optužena su jučer na konferenciji za tisak u Ministarstvu znanosti za obmanjivanje javnosti. Tko obmanjuje javnost: sindikati obrazovne vertikale ili Ministarstvo – pročitajte priopćenje Vertikale obrazovnih sindikata

Sindikati vertikale bili su zbog dijela neupućene javnosti prisiljeni odgovoriti na već ne znamo koji po redu napad Preporoda. Pročitajte demanti izjava čelnika Preporoda i priopćenje Vertikale obrazovnih sindikata o optužbama iznesenim na konferenciji za tisak sindikata Preporod. (Izvještaj s konferencije za tisak Preporoda prenosimo s portala T-com.hr ) .

PRETHODNA VIJEST:

Prema Sporazumu o plaćama iz rujna i prema tumačenju sindikata Vlada je bila dužna isplatiti povišicu od 2% u kolovozu. Vlada tumači da ta povišica treba uslijediti u rujnu. Zašto smatramo da je to nekorektno i kako smo bili pod dvostrukim napadom Vlade i sindikata Preporod pročitajte ovdje. Izdvajamo tekst objavljen na portalu Jutarnjeg lista 02. kolovoza 2007. godine, te članke iz Novog lista i Večernjeg lista od 02. kolovoza 2007. godine.

Ključne riječi:

napadi na sindikat | reakcija na medije | sindikat Preporod | vertikala sindikata obrazovanjaBack to Top